таксі сова ужгород

Завантаження додатка Таксі Сова Завантаження додатка Таксі Сова

 

Допоможіть нам поліпшувати послуги за допомогою відгуків про Таксі Сова Ужгород

 

Додайте свій відгук

На цій сторінці Ви можете додавати свої відгуки що до нашого обслуговування. 

Ми будемо дуже вдячні Вам за Вашу зайву хвилину часу, оскільки ми дбаємо про Вашу безпеку і комфорт. Це       допоможе нам в поліпшенні послуг,  які ми надаємо Вам. 

Коментарі   

0 #89 Вова 15.09.2019, 07:00
Отож люди :-) це ж таксі а не прачка! Звісно якщо ви в авто обкекал.... то мабудь справидливо буде і вам почистити. Хоча на мою думку це все конкуренти всяку дурню пишуть. Ціна смс і т.д. Бред! Скільки користуюсь цим таксі ніколи такіх дурниць не трапляється. В них все автомотизовано.
Цитата
0 #88 Андрій 15.09.2019, 03:42
Дуже не якісне, та щей вимагають гроші за хімчистку, нізащо, до адреси не довіз, в смс ціна одна, а взяв більше, не рекомендую таксі сова.
Цитата
0 #87 Ната 25.08.2019, 17:46
Мені сподобалась нова послуга розрахунку з мобільного додатку
Цитата
0 #86 Олександр 07.04.2019, 02:47
Дякую водію що повернув портмоне яке випало з кишені, адже не надіявся що знайду бо не знав де гаву підхопив. Але зателефонував таксист і повідомив про знахідку на задньому сидінні. Дуже вдячний вам!
Цитата
-1 #85 Володимир 09.03.2019, 00:19
Визвав таксі в 22.00, попросив ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ на 22.20 (казали що стандартно приїде за 15хв.
В 22.30 передзвонив оператору, вона мене послала дзвонити шоферу напряму. В смс мені вислали спочатку номер електромобіля, а потім номер дизеля.
Таксі приїхало в 22.42 і замість електромобіля, дизель.
А я попереджав що мені на ЖД вокзал і в мене поїзд в 22.48
ТОМУ "ТАКСІ СОВА" НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
Хоч на поїзд я встиг.
Цитата
-1 #84 Анна 20.01.2019, 20:56
Навидите порядок на сайте, стыдно читать
http://prntscr.com/m9gt9h
Цитата
+2 #83 Димитро 20.01.2019, 19:49
Люди добрі ну пишіть вже реальні відгуки ато читаеш цих конкурентів аж смішно і ще такі ярі!!! :oops:
Цитата
-1 #82 Димитро 20.01.2019, 19:45
Цитую Сергій:
Якщо відверто, досить давно користуюсь послугами цієї службі і був задоволений, але останній випадок змінив мою думку. Я навіть не провіряв, яка сума прийшла в смс-повідомленні, бо довіряв їм, а водій взяв на 20грн. більше, приїхавши додому і провіривши повідомлення це побачив. Зателефонував їм і навіть водієві, а у відповідь - тишина(((( ніхто не реагує...

І за одного випадка якщо він і був Ви змінили свою думку про службу?
Цитата
0 #81 Димитро 20.01.2019, 19:44
І за одного випадка якщо він і був Ви змінили свою думку про службу?
Цитата
0 #80 Ирина 20.01.2019, 09:20
Вызывали машину утром, вместо общеных 10 минут ждали целых 40! Я все понимаю, но можно предупредить человека, а не 10минутами кормить. Та ещё и таксист не знал куда ехать. Была постоянным клиентом, но этот случай меня выбесил.
Цитата

Додати коментар


Захисний код
Оновити

На сайті 5 гостей та користувачі відсутні

Пропонуємо Вам два додатки для онлайн замовлення. Перший без карти но займає дуже мало пам'яті в телефоні. Другий з картою більш місткий.

Завантажити додаток 1

Завантаження додатка Таксі Сова

Завантаження додатка Таксі Сова

Завантажити додаток 2

Завантаження додатка Таксі Сова

 

Завантаження додатка Таксі Сова