таксі сова ужгород

Завантаження додатка Таксі Сова Завантаження додатка Таксі Сова

 

Допоможіть нам поліпшувати послуги за допомогою відгуків про Таксі Сова Ужгород

 

Додайте свій відгук

На цій сторінці Ви можете додавати свої відгуки що до нашого обслуговування. 

Ми будемо дуже вдячні Вам за Вашу зайву хвилину часу, оскільки ми дбаємо про Вашу безпеку і комфорт. Це       допоможе нам в поліпшенні послуг,  які ми надаємо Вам. 

Коментарі   

0 #73 Андрій 31.10.2018, 07:32
Користуюсь часто, працюєте добре - так тримати! Читаю деякі негативи що пишуть і сміх бере. Чи це я інопланетний чи навпаки. Всі ми люди і десь може і помиляємся це і вжитті так. Але є такі ярі коменти що якщо я був би таксистом то такіх пасажирів і близько не підпускав. :lol:
Цитата
0 #72 Таксі Сова 30.10.2018, 02:31
Цитую Олена:
ОТВРАТИТЕЛЬНОЕ ТАКСИ!!! НЕПРИЕХАЛИ К ОПРЕДЕЛЁННОМУ ВРЕМЕНИ! На звонки НЕ ОТВЕЧАЮТ, БРОСАЮТ ТРУБКИ! ХАМЯТ, НЕ УМЕЮТ РАЗГОВАРИВАТЬ С КЛИЕНТОМ!

Олена! давайте конкретику. Хто, коли? Ато бувають різні люди і їм аби писати-на весь світ обіжен.....
Цитата
0 #71 Олена 29.10.2018, 08:36
ОТВРАТИТЕЛЬНОЕ ТАКСИ!!! НЕПРИЕХАЛИ К ОПРЕДЕЛЁННОМУ ВРЕМЕНИ! На звонки НЕ ОТВЕЧАЮТ, БРОСАЮТ ТРУБКИ! ХАМЯТ, НЕ УМЕЮТ РАЗГОВАРИВАТЬ С КЛИЕНТОМ!
Цитата
0 #70 Мария 29.10.2018, 07:49
Дякую що Ви так працюєте! Забула сумочку а там зарплата, чут инфаркт не получила. Но відразу таксіст перетелефонував і повідомив. Ху попустило. Ще раз ВЕЛИКЕ спасибі.
Цитата
+1 #69 Рита 22.10.2018, 18:18
Пользуюсь давно. Служба хорошая, мне нравится.
Цитата
+1 #68 Віталій 21.10.2018, 04:14
Дякую за службу! Частенько користуюсь і все влаштовує.
Цитата
0 #67 Таксі Сова 19.10.2018, 02:49
Оксана! Пишіть, будь ласка, по суті..... До вашої уваги тарифи у всіх служб міста одинакові. І якщо і бувають деякі розбіжності в різних службах то не в пів рази як ви пишете. Якщо ви конкурент іншої служби то конкуруйте наданням своїх послуг не бридким засобом, а довірою і якістю тоді й ваша служба доросте до нашого рівня. Дякую!
Цитата
0 #66 Оксана 29.09.2018, 04:39
Це неймовірно,голова до сих пір болванчиком,тариф так собі,вполовину дорожче ніж вчора на другій службі.вибачайте але на жаль обійняти і плакати.
Цитата
-1 #65 Дмитро 24.09.2018, 14:34
Довгий час вважав вас найадекватнішою службою таксі, хоч і зі своїми недоліками, в Ужгороді. Але сьогодні спочатку зателефонувавши в вашу службу мені сказали що машин в моєму районі немає, а вже через сорок хвилин при виклику на іншу адресу мені повідомили про те що я в чорному списку за нібито не відповідь на телефоний дзвінок МІСЯЧНОЇ давнини хоча я користуюсь службою чи не щодня. Номер телефону 0993025988. Диспетчер просто повідомила про те,що вона нічого не знає їй все показує компьютер і просто відмовилась щось пояснювати.
Цитата
-1 #64 Ірина 24.09.2018, 11:18
Доброго дня. Замовляла таксі прийшло СМС повідомлення ЛЕГАНЗО (4255) БЕЛАЯ (+380953564679) буде по адресу в 11,46.ц=58грн. .В 11,42 мені подзвонили з номеру +380953564679 і повідомили що буде червоний МАТІЗ до п"яти хвилин. Машина так і не приїхала. Так десь через годину я зателефонувала водію і запитала в чому справа де автомобіль.Він просто кинув трубку. Я викликала таксі тому що моєму колезі стало погано. Як можна так халатно ставитись до роботи і людей. Більше користуватися послугами вашої служби не буду
Цитата

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Пропонуємо Вам на вибір два наших додатки для онлайн замовлення. Перший без карти но займає дуже мало пам'яті в телефоні. Другий з картою більш місткий.

Завантажити додаток 1

Завантаження додатка Таксі Сова

Завантаження додатка Таксі Сова

Завантажити додаток 2

Завантаження додатка Таксі Сова

 

Завантаження додатка Таксі Сова