таксі сова ужгород

Завантаження додатка Таксі Сова Завантаження додатка Таксі Сова

 

Допоможіть нам поліпшувати послуги за допомогою відгуків про Таксі Сова Ужгород

 

Додайте свій відгук

На цій сторінці Ви можете додавати свої відгуки що до нашого обслуговування. 

Ми будемо дуже вдячні Вам за Вашу зайву хвилину часу, оскільки ми дбаємо про Вашу безпеку і комфорт. Це       допоможе нам в поліпшенні послуг,  які ми надаємо Вам. 

Коментарі   

0 #84 Анна 20.01.2019, 20:56
Наведите порядок на сайте, стыдно читать
http://prntscr.com/m9qt9h
Цитата
0 #83 Димитро 20.01.2019, 19:49
Люди добрі ну пишіть вже реальні відгуки ато читаеш цих конкурентів аж смішно і ще такі ярі!!! :oops:
Цитата
0 #82 Димитро 20.01.2019, 19:45
Цитую Сергій:
Якщо відверто, досить давно користуюсь послугами цієї службі і був задоволений, але останній випадок змінив мою думку. Я навіть не провіряв, яка сума прийшла в смс-повідомленні, бо довіряв їм, а водій взяв на 20грн. більше, приїхавши додому і провіривши повідомлення це побачив. Зателефонував їм і навіть водієві, а у відповідь - тишина(((( ніхто не реагує...

І за одного випадка якщо він і був Ви змінили свою думку про службу?
Цитата
0 #81 Димитро 20.01.2019, 19:44
І за одного випадка якщо він і був Ви змінили свою думку про службу?
Цитата
0 #80 Ирина 20.01.2019, 09:20
Вызывали машину утром, вместо общеных 10 минут ждали целых 40! Я все понимаю, но можно предупредить человека, а не 10минутами кормить. Та ещё и таксист не знал куда ехать. Была постоянным клиентом, но этот случай меня выбесил.
Цитата
0 #79 Сергій 18.01.2019, 23:13
Якщо відверто, досить давно користуюсь послугами цієї службі і був задоволений, але останній випадок змінив мою думку. Я навіть не провіряв, яка сума прийшла в смс-повідомленні, бо довіряв їм, а водій взяв на 20грн. більше, приїхавши додому і провіривши повідомлення це побачив. Зателефонував їм і навіть водієві, а у відповідь - тишина(((( ніхто не реагує...
Цитата
0 #78 Людмила 16.01.2019, 22:57
15.01.19 користувались вашою службою, приблизно о 15 годині, чорна електро забирала літню жіночку від дому панахіди, поїхали нагору, при тому, що дорога була просто жахлива (напередодні сніжило, потім сніг почав танути), до нас жодна служба в таку погоду не хоче їхати(за Кальварію). Та літня жіночка була моя бабуся, дуже просить подякувати службі і особливо водієві, який дуже чуйно до неї поставився, бажає йому міцного здоров'я :-)
Цитата
+2 #77 Світлана 24.12.2018, 23:59
Сама жахлива служба таксі в Ужгороді ! Не думаю що людина має чекати 40 хв машину ! Конкретика: визвала в23.01 смс прийшла в 23.32.машина буде в 23.42 це вже не перший раз минулий раз було 50 хв! Не рекомендую нік ому викликати цю службу!
Цитата
+2 #76 Valya 19.12.2018, 09:19
Чекала таксі майже 40 хвилин, коли обіцяли, що машина буде через 10. Служба навіть не здогадалась мені зателефонувати і сказати, що вибачте , затримка. Після 20 хвилин сама дзвонила кожні 5-10 хвилин, нагадувала про своє існування. Коли запитувала, коли нарешті буде таксі, казали, що точно сказати не можуть, бо пробки. Авто так і не дочекалась. Подзвонила в інше таксі, ті чомусь були на місці через буквально 3 хвилини.
Цитата
+1 #75 Сергій 13.12.2018, 21:45
Шановна пані, цим водієм був я. Ви свою розповідь дуже красиво приукрасили і розповіли з кінця....Дуже нелюблю неправдих людей.
А було це так коли я до вас їхав ви нічого енесказали про коляску, не мені ні диспетчерові ( про це треба вказувати обовязково тому що не всі водії мають можливість перевозити колСки) ви б про це мали знати якщо давно користуєтесь нашими послугами, при чому ця послуга платна а ви за багаж оператору нічого несказали. Далі ваша коляска була мягко кажучи була дуже грязна !!! колеса в тому числі. Ви мене вибачте але я не навоз вожу, мені що сразу в хімчистку їхати. Причому коли вам зробив зауваження, що у вас дуже брудна коляска, ви самі від мене відвеинулись і сказали що мені таксі непотрібно. Вот так і було і нетреба дітьми прикриватись. Дуже некрасиво з вашої стррони
Цитата

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Пропонуємо Вам на вибір два наших додатки для онлайн замовлення. Перший без карти но займає дуже мало пам'яті в телефоні. Другий з картою більш місткий.

Завантажити додаток 1

Завантаження додатка Таксі Сова

Завантаження додатка Таксі Сова

Завантажити додаток 2

Завантаження додатка Таксі Сова

 

Завантаження додатка Таксі Сова