Додайте свій відгук

На цій сторінці Ви можете додавати свої відгуки що до нашого обслуговування. 

Ми будемо дуже вдячні Вам за Вашу зайву хвилину часу, оскільки ми дбаємо про Вашу безпеку і комфорт. Це       допоможе нам в поліпшенні послуг,  які ми надаємо Вам. 

Коментарі   

0 #36 Василь 06.06.2018, 18:01
на самому початку «СОВА» подавала надії,але з часом все частіше розчаровувала.В якийсь сомент, приблизно 2 місяці тому їм ніби поробили.Почали приїзджати неадекватні таксисти(що хотіли під час руху розмовляти по 13 дюймовому планшеті), потім диспетчери перестали вітатись, забувати про елеметарні манери, плутати адреси, не вказувати вартість в смс. Короче сова особисто для мене зникла як таксі.Може в них колись,щось зміниться :-?
Цитата
+1 #35 Альона 16.05.2018, 19:34
Цитую Владислав:
Цитую Іван:
Викликав таксі за 2 хв скасував замолення
машина приїхала за 8 і я в чорному списку
говорять як з бидлом зміна 07.04.2018 21.50
дуже хороша робота з клієнтами!!!!

Те саме, оператор нагрубила і кинула слухавку!!!
З керівництвом не з'єднала!
03.05.2018

Ми також викликали,прочекали 30 хв,бо у водія пасажири змінили маршрут.Викликали іншу службу,передзвонили водію,щоб не їхав.Тепер мій номер в чорному списку.За що???за те що я 30 хв чекала :-?
Цитата
+1 #34 Владислав 03.05.2018, 19:25
Цитую Іван:
Викликав таксі за 2 хв скасував замолення
машина приїхала за 8 і я в чорному списку
говорять як з бидлом зміна 07.04.2018 21.50
дуже хороша робота з клієнтами!!!!

Те саме, оператор нагрубила і кинула слухавку!!!
З керівництвом не з'єднала!
03.05.2018
Цитата
0 #33 Наталия 27.04.2018, 19:15
Сегодня в 21:40 вызвала такси на 22:00. Оператор не сообщила водителю о том, что это вызов на конкретное время. Водитель не дождался пару минут и со словами, что это "не серьезно" уехал, хотя я пыталась объяснить ему ситуацию и просила связаться с диспетчером.

джили (0174) серая (+380501730064) будет по адресу в 21:53. $=56грн.
Цитата
0 #32 Виктор 24.04.2018, 08:10
УВАГА!!!
НЕАДЕКВАТНИЙ ВОДІЙ
ФОЛЬКСВАГЕН ПАССАТ В5 (MI469 IC) ЗЕЛЕНЫЙ ‎(+380974621382)

НЕ ВИСАДЖУВАВ З МАШИНИ, НЕЦЕНЗУРНО ВИРАЖАВСЯ.
Цитата
0 #31 Олеся 15.04.2018, 14:30
Доброго дня. Сьогодні 17.04.2018 р о 16:50 викликала таксі до Корятовича. Водій замість того аби вести себе адекватно і професійно, хамив і кричав. Хоча я просто сказала що не впізнала таксі без кукушки. Очевидно, таксист сприйняв це як власну образу і почав вести себе дуже агесивно. Хоча я просто прокоментувала свої дії. Наприкінці ще й кинув мені 2 грн, як псу, скидував все на диспетчера та кричав хто я така йому щось казати. Очевидно вашим таксистам потрібно вчитися спілкуванню з клієнтами. Диспетчер на мої коментарі сказала добре і не дослухавши, кинула слухавку.
Жахливий сервіс, жахливі таксисти, які нахамивши ще й питають де вулиця. Останній раз скористувалась вашими послугами . Іншим вас теж радити не буду. Краще пішком пройдусь, аніж їздитиму у вашому таксі.
Номер таксі 712.
Цитата
+2 #30 Іван 07.04.2018, 19:06
Викликав таксі за 2 хв скасував замолення
машина приїхала за 8 і я в чорному списку
говорять як з бидлом зміна 07.04.2018 21.50
дуже хороша робота з клієнтами!!!!
Цитата
+2 #29 Такси Сова 19.03.2018, 22:34
Цитую Толя:
Доброї ночі!Замовляв таксі вночі, терміново потрібно було їхати в аптеку,як я і сказав оператору.Машина ніяк не могла приїхати , оператор перекладала кожні 5-7 хв. ,а потім взагалі не відповідала на дзвінок.В результаті прочекав годину, потім поїхав на іншому таксі яке приїхало за 5 хв.Іншим разом раджу не брехати і не тягнути час,бо ситуації є різні.Таксі Сова не раджу!!!


Анатолій, залишайте відгук такого типу відразу після події, вказуючи час і дату замовлення щоб ми могли оперативно реагувати. Адже часто такого типу відгуки пишуть конкуренти які не радять нашу службу.
Цитата
-2 #28 Такси Сова 19.03.2018, 22:33
Анатолій, залишайте відгук такого типу відразу після події, вказуючи час і дату замовлення щоб ми могли оперативно реагувати. Адже часто такого типу відгуки пишуть конкуренти які не радять нашу службу.
Цитата
+2 #27 Толя 14.03.2018, 01:10
Доброї ночі!Замовляв таксі вночі, терміново потрібно було їхати в аптеку,як я і сказав оператору.Машина ніяк не могла приїхати , оператор перекладала кожні 5-7 хв. ,а потім взагалі не відповідала на дзвінок.В результаті прочекав годину, потім поїхав на іншому таксі яке приїхало за 5 хв.Іншим разом раджу не брехати і не тягнути час,бо ситуації є різні.Таксі Сова не раджу!!!
Цитата

Додати коментар


Захисний код
Оновити